Your Personal Hairdresser Fiona

Als professioneel ambulant kapster kom ik graag bij jou thuis en creƫr daar mijn salon.
Samen bekijken we of je in je eigen woonkamer, keuken of badkamer geknipt wilt worden en zomers kan dat zelfs in je tuin of op het balkon!

Na een kleuring installeer ik mijn mobiele wastafel in jouw badkamer.
Zo heb je een echt salongevoel in je eigen huis!

Door alle afwisseling van verschillende adressen waar ik mooi haar mag maken, beleef ik er enorm veel plezier aan.

Voor jou is het ook handig dat ik naar jou kom, want zo hoef je zelf niet gehaast de deur uit of een parkeerplek te zoeken.

De heren krijgen als afsluiting van de knipbehandeling een frisse hoofdmassage met ijswater.
Dit is 65% alcohol van de traditionele herenkapper van vroeger.Heerlijk!

Voor de kleintjes is er een stoere of schattige kapmantel en natuurlijk een grabbelton, waar ze iets uit mogen zoeken nadat ze goed hebben stil gezeten. Ook heb ik gekleurde gel en glitters mee om het voor hun tot een feestje te maken.

Tot gauw!
06-47681210

 

Maak een afspraak

Heb je vragen, wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je gewoon een afspraak maken? Bel of stuur direct een appje!

Volg ons op Social Media

Blijf up to date over alle nieuwtjes en acties van Your Personal Hairdresser Fiona

Over Your Personal Hairdresser: Fiona

Van jongs af aan droomde ik ervan kapster te worden. Toen ik 16 jaar werd heb ik de versnelde kappersopleiding gevolgd en mocht direct bij mijn eerste werkgever werken met de schaar. Inmiddels heb ik vele jaren ervaring opgedaan in verschillende salons en heb in 2009 de stoute schoenen aangedaan.De gaafste sprong ooit, ondernemer worden van zo'n tof concept als ambulant kapster!!!